Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérkép hónapról hónapra - Wallpapers

 

Háttérképek tőlem Neked !

Több, mint egy éve küldök fotóimból a számítógépre letölthető háttérképeket az Indafoto fotós közösség háttérképek mappáiba. (www.indafoto.hu/akb)

A nagy látogatói érdeklődésből ítélve sokakat érdekelnek a számítógépük megjelenését egyedivé varázsoló fotók.

Úgy gondoltam, hogy ezek közül a fotóim/háttérképeim közül hónapról hónapra kihelyezek egyet - egyet a honlapomra.

A www.idegenvezeto.net (a ma is érvényes "leánykori nevén" www.idegenvezeto.eoldal.hu ) honlapom fotóalbumát ha lapozod, van rajta egy nagyítás ikon. A kinagyított háttérképet pedig a jobb egérgombbal tudod beállítani a saját számítógépedre háttérképnek.

Ha így nem működik a beállítás, a kinagyított háttérképet ugyancsak a jobb gombbal elmented a saját gépedre és onnan már a (vezérlőpult) megjelenítés menü használatával tudod a képernyődre tűzni.

És hogy teljes körű legyen az újdonság, a háttérképet mind a 4:3, mind pedig a 16:9 méretű monitorokra is elérhetővé teszem.

A honlap címét (forrás: www.idegenvezeto.netwww.idegenvezeto.eoldal.hu) a kép alsó szegélyében tüntetem fel, ahol egyébként a tálca takarja.

Bármely kép üzleti célú felhasználása kizárólag írásos hozzájárulásommal történhet !

© A képek szerzői jogainak kizárólagos tuljadonosa: Varjú Zoltán

Ha tetszik ez az új mappa, kérlek jelezd barátaidnak, ismerőseidnek egy ajánlással a honlapon található facebook / google+ ikonokon keresztül.